Våra Änglahundar

Min älskade Mia, Gunways Midnight Serenade, har gått över regnbågsbron.

Den 5 okt. 2017 lämnade hon mig, 13,5 år gammal. Troligen fick hon en hjärnblödning och jag beslutade att hon skulle få somna in. Mia var en alldeles underbar tik, snäll mot allt och alla. Stötte hon på en tik som var lite bitsk så vände hon bara bort huvudet och gick därifrån. Behövde aldrig vara rädd att hon hamnade i bråk. Hon hade en kull på 14 valpar, 12 klarade sig. Hon skötte dom exemplariskt. Hon älskade valpar hela sitt liv, vems det var spelade ingen roll. När Sara hade valpar då var hon riktigt valpsjuk. Min lilla Mia som hängde med på promenaderna ända in i det sista. 

Jag och "grabbarna" saknar dig så, speciellt Victor som verkligen sörjde dom första dagarna, åt inte ens. Vi kommer aldrig att glömma dig! Sov gott! Hälsa dom andra! 

B-Flat Venus In Furs "Sara"

2 cert på utst., 1:a pris på jakt i nkl.

                    2000-11-24   -    2014-10-03

Vår alldeles egna prinsessa Sara har lämnat oss. Vi beslöt att den minst smärtsamma utvägen för henne var att få somna in. Ett svårt beslut, men allt för hennes skull. Hon var en otroligt showig tik på utställning. Hon kunde stå och vifta på svansen en hel dag bara hon visste att hon fick godis. Vi saknar henne och speciellt husse eftersom hon var som en skugga efter honom på senare år. Hon hade en speciell personlighet som ingen annan har. Hon somnade in med huvudet i mitt knä och med Mia bredvid sig som stöd. Efteråt fick grabbarna komma in och ta farväl av henne. Allt gick lugnt och rofullt till. Hon har nu vandrat över Regnbågsbron för att möta sin son Alvin, mamma Hilma och morfar Billie. Hon leker nog med dom på blommande ängar i hundhimlen.

Sov gott bästa Sara! Vi älskar dig!

All-Feather's Fly to Saturn

"Alvin"

2010-04-12    -    2011-02-17

Vår älskade Alvin har somnat in. Han var vår solstråle och vårt energiknippe. Jag hade så stora förhoppningar på honom, men eftersom det visade sig att han inte var frisk så tog jag det fruktansvärda beslutet att låta honom få somna in. Han lämnar ett gigantiskt hål i våra hjärtan. Hoppas du får det bra i Regnbågslandet och får träffa din mormorsfar Billie där. Sov gott!

Har nu gått ett år sedan vår lilla solstråle lämnade oss! Det känns som igår. Saknar dig Alvin fortfarande, du var ju en sån frisk fläkt. Hoppas du har det bra där du är! Tror att du blickar ner på oss med din spjuverblick. Kommer aldrig att glömma dig!

Alvin, vår ängel, idag den 12/4 2012 skulle du fyllt 2 år! Hoppas du får tårta däruppe i din himmel! Tänker på dig med sorg i hjärtat!

 

INTUCH SUCH FINUCH Almanza Feather

In My Hat

                                   "Billie"

                     1998-04-12  -  2009-10-15

                   

 

  Vår älskade Billie lämnade oss den 15/10 2009 för att gå över Regnbågsbron. Aldrig hade man väl föreställt sig att det skulle bli ett sånt trauma att säga farväl till denna underbara kille. Men efter en längre tid med smärtor och inga smärtstillande tabletter som hjälpte, tyckte jag att det var dags för mig att låta honom somna in. Han gjorde ju ALLT för sin matte, så nu var det dags för mig att göra det rätta för honom. Men det var mitt livs svåraste beslut ska ni veta! Vi kommer ju aldrig mer att få en sån hund! En snäll, vacker och alldeles otrolig bästa vän! Vi saknar honom sååå, men vi får glädjas åt hans fina och duktiga barn och barnbarn och även barnbarnsbarn! Nu får jag försöka att gå vidare, men det känns fortfarande jobbigt. Tänker ständigt påhonom, han finns  finns för alltid i våra hjärtan!

Sov gott, vår älskade Billie!

Nu har det gått ett år sedan vår älskade Billie lämnade oss. Ett år av total saknad! Du finns ständigt i våra tankar. Kan aldrig glömma dig, så är det bara. Hoppas du har det bra i Regnbågslandet och känner att du finns i våra hjäran! Det finns ingen annan som du och kommer aldrig att finnas!!

Idag den 12/4 2012 skulle du fyllt 14 år. Saknar dig så enormt! Fortfarande fäller jag en tår ibland när jag tänker på dig! Är ändå tacksam att jag fick rå om dig i  11,5 år. Vilken gåva du var! Älskar dig för evigt!

 

 

Almanza Harley Davidson

               "Eddie"

           1996  -  2007

Eddie var en cool kille. Han slösade aldrig med energin om det inte var jobb på gång. Då blev det fart i honom. Han var en ren naturbegåvning. Efter minimalt med träning startade jag honom på jaktprov när han var 9 mån. Han fick då ett andra pris och första priset fick han vid nästa start då han var 11 mån. Men eftersom han blev kryptochid(han hade bara en sten) så la jag inte ner energi på honom. Det var ju synd, eftersom jag är övertygad om att han kunnat gå långt inom jakt. Men så blev det och han fick mest gå omkring och skrota. Naturligtvis fick han följa på träningar nån gång då och då. Han älskade ju det. Vår egen Einstein!

Han insjuknade akut en måndagmorgon, vi åkte in till vet. och en stund efter vi kom dit var han så dålig, så han var okontaktbar. Det var inte mycket annat att göra än att låta honom somna in. De trodde att han hade sprucken mjälte eftersom han hade mycket vätska (trol. blod) i magen.

 

Sov gott, Eddie!

 

 

SUCH Sjöbjörnens Milou

           "Milou"

      1999  -  2007

 

Milou var vår sons leonberger som ofta var hos oss när husse jobbade skift. Han var våran teddybjörn. En jättesnäll kille som avgudade sin husse. Snacka om enmanshund! Han fick problem med hjärtat på äldre dar och när husse bytte jobb och skulle flytta till Karlstad, och Milou inte kunde placeras om, så beslutade han att Milou skulle få somna in. Ett mycket svårt beslut även för honom eftersom Milou var hans ögonsten. Men som sagt, man får inte vara självisk i såna här lägen.

 

Sov gott Milou och hälsa Mathilda!

 

 

 

B-Flat Venus In Furs "Sara"

 

 

 

 

 

All-Feather's Fly To Saturn "Alvin"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intuch Finuch Such Almanza Feather In My Hat "Billie" med sin älskade tiger.

 

En gammal bild på Billie som GG hittade på facebook. Vacker som en dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Eddie, vår jättegoa kille sista dagen i livet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Such Sjöbjörnens Milou vår goa teddybjörn.