Dagbok 2017

21 dec. 15.40

Tiden går fort! Det blir så här när man har fb.......hinner inte med hemsidan. Har hållit på med renovering av huset hela hösten, får skylla på det! Min älskade Mia fick somna in den 5/9 efter en trolig hjörnblödning. Svåra beslut att ta men tyckte inte hon skulle behöva lida efter 13,5 år som jag fick ha henne. Är så tacksam för denna underbara tik. Hon var frisk i alla år, tack Gunilla för denna pärla! Victor sörjde sin mamma otroligt, han åt inte på flera dagar och låg ofta och bara och tittade så där drömmande, som om han funderade på vad som hänt. Han fick vara med när hon somnade in och han sökte aldrig efter henne. Han förstod direkt när hon slutade andas att hon var borta. Han är så klok och känslig den grabben. Trots saknaden för oss efter Mia så gåt livet vidare.

Önskar er alla en  God Jul och ett Gott Nytt År!

 3 juli kl. 14.20

Ojdå! Tiden flyr! Har tyvärr inte hunnit med den här sidan. har haft mycket att göra inför och efter vår utställning den 11/6. Mer jobb än man tror. När den var klar åkte jag och min dotter till Mallorca för en veckas semester. Det var min 50-års present till henne. Vi hade en underbar vecka med god mat, bra service och ett underbart väder. För min del var det nästan för varmt, men man vande sig på nåt konstigt vis. Tur i alla fall att vi hade havet alldeles i närheten. Kunde "svalka" oss när det blev för varmt. Härligt vatten och väldigt ren och fint omkring oss. Trors alla turister fanns det inget skräp ute på gator och torg. Underbart att få tillbringa 1 vecka med min underbara dotter. Nu är man tillbaka i vardagen igen och egentligen är väl inte det så dumt heller. Idag är det väl mindre trevligt då det har spöregnat hela förmiddagen. Råkade säga att vi skulle träna idag och då öppnade sig himlen! Får väl bara tänka tanken imorrn!

24 april kl. 16.25

Så är då påsken slut! Tiden flyger iväg! Äntligen börjar snön försvinna så nu kan vi börja träna lite igen. Har lagt ut några sökfält (både på snö och barmark) som hundarna fått jobba med. Även Mia har fått plocka in ett par stycken. Hon blir ju så lycklig när hon får jobba med dummisar! Hon riktigt lyser den gamla damen! Så kul att se, även om hon blir ansträngd i andningen. Huvudsaken alla 3 har ett bra liv!

 

Min goaste påskvictor!

12 april kl. 14.00

Nu ät vi äntligen på väg mot vår! Snön börjar äntligen på att försvinna. Har kunnat lägga ut ett sökfält idag, visserligen en del på snö, men ändå! Solo jobbade på som bara den, har nog längtat länge! Även Victor och Mia fick ett sökfält. Och den gamla damen var sååå lycklig! Det gick inte så fort men hon hämtade och var riktigt uppspelt efteråt! Lilla gumman, gammal men kämpar på med det bästa som finns, nämligen apporter!

GLAD PÅSK på er alla!

8 febr. kl. 15.50

Så blev det då riktig vinter igen. Lite påfyllt snötäcke och kallt. I morse var det -16 men fint väder i övrigt. Har haft ett par riktigt fina vinterdagar nu. Tagit sparkturer med hundarna som älskar det här! Även Mia hänger med! Ganska fantastiskt med en snart 13-åring som alltid ska ligga i täten! Jag får vara tacksam för varje dag hon finns med mig. Just nu löper hon, fast det är ett riktigt konstigt löp. Bara hålla tummarna för att allt är ok.

6 febr. kl. 14.24

Nu får jag skämmas riktigt! Har ju inte skött hemsidan alls på länge! Men det är typiskt med alla sociala medier, man hinner ju inte med alla. Skulle aldrig gått med i fäjsbok, tar så mycket tid! Nu är det som det är, ska försöka skärpa mig. Men å andra sidan, det kanske inte är så många som går in på hemsidor längre. Har väl inte hänt så mycket i alla fall. Mia hon hänger med än, fyller ju 13 nu i mars. Fantastiskt att hon är så pigg! Men hon har varit lite knepig med löpet, som verkar ha kommit igång idag. Hoppas att det är det så inte något är fel. Grabbarna har ju tyckt att hon varit intressant ända sen i november. Måtte det vara löpet nu, så det är över nån gång. Lite trist att måsta tjata på grabbarna att dom ska lämna henne ifred! Håller tummara!

4 jan. kl. 17.40

Gott Nytt År på er alla!

Nu har jag klagat på att det bara är is ute och ingen snö och önskat att det kommer snart. Vips....så blev min önskan infriad med besked. Här har varit ett riktigt snöväder idag med lite trafikproblem. Har snöat ca 3 dm så nu är jag nöjd. Dessutom kallsnö.......härligt! Ska tydligen bli väldigt kallt nu enligt experterna så det är bara att klä sig ordentligt......just nu är det -13. Men hellre det än slask och regn med +grader. Är det vinter ska det vara vinter. Alla är glada och nöjda, både fyrbenta och tvåbenta. Speciellt Solo, han älskar snö och kallt! Ville inte gå in idag. Han gillar kyla hellre än värme. Han är ju inte som andra....därav namnet.....han är one of a kind!